Идентифициране на емоции и внимание в рекламата и невромаркетинга

Дата: 2014-02-03

Идентифицирането на позитивни емоции и внимание е от особено значение за рекламните агенции, ефективността на рекламните клипове и големите рекламодатели, които се стремят да поддържат непрестанно висок интерес към своите марки.

Биофийдбек технологиите предоставят все по-достъпни и лесно приложими решения за идентифициране на физиологични промени, тясно свързани с проява на позитивни емоции и концентрация на вниманието. Това приложение на технологиите за биомониторинг е познато като невромаркетинг. В лабораториите на Масачузетския Технологичен Институт се ползват сензори за измерване на изпотяването на кожата , което е доказан физиологичен параметър за наличието на емоции, възбуда и внимание. Измерването на кожната електропроводимост има множество клинични, тренировъчни и изследователски приложения в психотерапията, неврологията, невромаркетинга, спорта, управлението на стреса и криминалистиката. 

 

 

Ако се интересувате от приложенията на биомониторинга и биофийдбек технологиите в областта на невромаркетинг изследванията или психологията, моля обърнете се към нас чрез формата за контакт или директно по телефона.

Количка

Количката е празна.