Mind Alive Inc. - Канада

Mind Alive Inc. - Канада
Водеща международна компания в производството и изследванията на технологии и уреди за аудио-визуално увличане на мозъчните вълни , биофидбек , кранио електростимулация на мозъка

http://www.mindalive.com

13 продуктa открити от Mind Alive Inc. - Канада

Табличен вид

Продукти

OASIS  PRO - апарат за електросън (КЕС) и транс-краниална стимулация (tDCS) с прав постоянен ток

OASIS PRO - апарат за електросън (КЕС) и транс-краниална стимулация (tDCS) с прав постоянен ток

Цена: 1,098.00лв.

OASIS PRO - апарат с 24 програми за кранио-електростимулация (КЕС или "електросън") и 6 програми за ТЕС/tDCS електро-стимулация на мозъка с прав постоянен ток. OASIS PRO стимулира отделянето на ендорфини , улеснява релаксацията , подпомага съня и облекчава състоянията на хронични болки, стрес, тревожност и депресия. С допълнителен опционален комплект електроди за tDCS възбужда или успокоява мозъчната активност в целевите мозъчни центрове за невро-рехабилитация при мозъчни дисфункции. Системата подпомага нормализирането на работата на мозъка при стресогенни, психо-соматични и неврологични разстройства. С допълнителна опция за транскраниална стимулация с прав ток (tDCS). Удобен за мобилна употреба - много компактен и плосък апарат, който може да се носи в джоб или прикрепен на кръста. Подходящ както за професионална употреба поради възможността за програмиране параметрите на стимулация, така и за домашно приложение във връзка с извънредно лесната работа с апарата и богатия набор от готови вградени програми. Този продукт се доставя след предварителна заявка и капариране.  Кликнете за подробно описание

Брой:
Tru Vu Очила отворени очи ( бяла светлина )

Tru Vu Очила отворени очи ( бяла светлина )

Цена: 263.00лв.

Специално проектирани за употреба с отворени очи по време на четене, за подобряване на вниманието и концентрацията при деца с ХАДВ/ADHD както и за подкрепа и усилване ефектите на различни терапии -  неврофидбек тренинг , психотерапия, десензитизативни сесии при фобии и тренировки на спокойно и бавно диафрагмено дишането.

Брой:
DAVID софтуер за редактиране на сесии

DAVID софтуер за редактиране на сесии

Цена: 195.00лв.

DAVID Session Editor е графичен софтуер , позволяващ почти мигновеното създаване и редактиране на ваши собствени програми за мозъчна стимулация със системите от фамилията DAVID и Oasis Pro. Софтуерът е подходящ продукт най-вече за невролози, неврофийдбек терапевти и други професионалисти, които са преминали обучение по аудио-визуално увличане на мозъчната активност и искат да могат да създават персонализирани индивидуални програми за мозъчна стимулация за конкретни пациенти. Софтуерът позволява програмирането на ритъма (честотата) на стимулацията, формата на светлинните импулси и множество други параметри на програмите за мозъчна стимулация. С David Session Editor новосъздадените програми се прехвърлят и записват от компютър в паметта на психо-релакс системите от фамилията DAVID.

Брой:
Преоткриване на технологията за аудио-визуалното увличане на мозъчните вълни

Преоткриване на технологията за аудио-визуалното увличане на мозъчните вълни

Цена: 65.00лв.

Библията на аудио-визуалното увличане ( АВУ ) на мозъчните вълни. За хората , които искат да придобият по-задълбочено разбиране на физиологичните механизми на въздействие на АВУ и приложенията на технологията , ние силно препоръчваме тази книга. До момента това е единствената стандартна работа в тази област.

 

Брой:
DVD - АВУ - технология - обучаващ семинар

DVD - АВУ - технология - обучаващ семинар

Цена: 130.00лв.

Дейв Сийвър обобщава знанията си относно аудио-визуалното увличане на мозъчните вълни ( АВУ ) в задълбочен и сбит 3 часов DVD семинар , покриващ всички новости  и изследвания в областта на АВУ.

Брой:
Комплект за втори потребител

Комплект за втори потребител

Цена: 286.00лв.

Общо преживяване и полезност за двама души !  С комплекта за втори потребител може да се наслаждавате на сесиите от DAVID системите заедно с още един човек. Независимо дали искате да релаксирате или "да презаредите батериите си".

Брой:
Комплект Y-образни Апликатори за Микро-ТЕНС електротерапия при болки

Комплект Y-образни Апликатори за Микро-ТЕНС електротерапия при болки

Цена: 180.00лв.

Комплект Y-образни Апликатори и електропроводим гел за Микро-ТЕНС електротерапия при болки в спазмирали мускули или други болезнени зони на тялото. С приложения кабел апликаторите се свързват към апарата за електротерапия  Oasis Pro .

Брой:
Tru Vu очила ( бяла светлина )

Tru Vu очила ( бяла светлина )

Цена: 231.00лв.

Tru Vu Очилата с бяла светлина са проектирани и конструирани съобразно физиологията на зрението и позволяват надеждно , репродуктивно и безопасно визуално увличане на мозъчните вълни.

Брой:
КЕС клипсове за уши + кабел - резервен комплект за подмяна

КЕС клипсове за уши + кабел - резервен комплект за подмяна

Цена: 80.00лв.
КЕС клипсовете за уши са стандарт за OASIS II , CESta , DAVID PAL 36 & CES , Delight Pro и в случай на необходимост може да ги поръчате при нас.
Брой:
DAVID Delight

DAVID Delight

Цена: 780.00лв.
DAVID Delight е релакс-система , проектирана съобразно невро-физиологията на мозъка , има 15 клинично проверени вградени програми за дълбока релаксация, дистанциране от непрестанни мисли, подобряване на концентрацията на вниманието, съня, настроението и тонуса. Системата подпомага нормализирането на нивото на мозъчната възбуда при хроничен стрес, психо-соматични и някои неврологични разстройства. DAVID Delight е резултат на повече от 35 години опит в проектирането и производството на системи за аудио-визуално увличане на мозъчните вълни. Изключително лесен и интуитивен за употреба модел, подходящ за домашно приложение ! Кликнете тук за подробно описание.

Брой:
Предишна | 1 | 2 Следваща Страница 1 от 2

Количка

Количката е празна.

Бюлетин

Въведете Вашия email за да се абонирате за Новости от света на биофийдбек технологиите: