Verim

Verim
Иновативна компания - производител на мултимедийни решения и биофийдбек софтуер за тренинг на умения за саморегулация в бизнеса , спорта и терапията

http://www.verim.eu/

2 продуктa открити от Verim

Табличен вид

Продукти

Ментални Игри - интерактивен обучаващ биофийдбек софтуер

Ментални Игри - интерактивен обучаващ биофийдбек софтуер

Цена: 118.00лв.

Научете се как да релаксирате и фокусирате вниманието си като управлявате компютърните игри от софтуера не с мишка , а чрез силата на ума ви чрез сензори , работещи подобно на детектора на лъжата и измерващи вашето ниво на стрес и концентрация.Работи със сензорa за измерване на стрес и биофийдбек хардуера Thought Stream USB .

Брой:
Mind Reflection GSR - биофийдбек за редуциране на стреса и емоционална саморегулация

Mind Reflection GSR - биофийдбек за редуциране на стреса и емоционална саморегулация

Цена: 588.00лв.

Mind Refelction GSR - достъпна биофийдбек система за измерване на електрическото съпротивление на кожата и нивото на стрес чрез галванометър. Подходяща за психо-физиологични изследвания и биофийдбек тренинг  , мониторинг на подсъзнателните емоционални реакции на клиента по време на психотерапия , подкрепа на заучаването на умения за релаксация и концентрация в стресова среда , терапия на психосоматични разстройства, клинична работа или тренинг у дома. Работи с безплатния биофийдбек софтуер VERIM Lab и игровия биофийдбек софтуер Ментални Игри.

Брой:
Предишна | 1 Следваща Страница 1 от 1

Количка

Количката е празна.

Бюлетин

Въведете Вашия email за да се абонирате за Новости от света на биофийдбек технологиите: