POWER-breathe UK

POWER-breathe UK
Английска компания - световен лидер в проектирането и производството на механични и електронни устройства за дихателен тренинг.

https://www.powerbreathe.com/

2 продуктa открити от POWER-breathe UK

Табличен вид

Продукти

Shaker Classic - уред за дихателна рехабилитация и белодробна хигиена с улесняване откашлянето на секретите

Shaker Classic - уред за дихателна рехабилитация и белодробна хигиена с улесняване откашлянето на секретите

Цена: 58.00лв.

Shaker (шейкър) е лесен за употреба съвременен дихателен физиотерапевтичен уред за мобилизиране, транспортиране и лесно откашляне на белодробните секрети (слуз и храчки) без лекарства. Употребата на Shaker редуцира риска от развитие на белодробни инфекции чрез откашлянето на излишните секрети, които са среда за вируси, бактерии и патогени . Уредът е особено подходящ за пациенти, страдащи от хронични респираторни заболявания като хроничен бронхит, Х.О.Б.Б., бронхиектатична болест, белодробен емфизем, астма, кистозна фиброза (муковисцидоза), "тютюнджийска кашлица" или остри състояния като грип, гръдна кашлица или бронхит. Уредът е лесен за употреба и може да се използва както от възрастни, така и от деца, за да получат облекчение от секретите бързо и лесно навсякъде и по всяко време. Издишването през уреда създава леки вибрации в долните дихателни пътища, които подпомагат естествените транспортни механизми за извеждане на прекомерните количества белодробни секрети (слуз и храчки). С откашлянето на секретите се редуцира задуха и се подобрява вентилацията на белите дробове. Подробно описание.

Брой:
Shaker Classic Логопедичен - уред за дихателна рехабилитация

Shaker Classic Логопедичен - уред за дихателна рехабилитация

Цена: 60.00лв.

Shaker Classic Логопедичен е лесен за употреба съврeменен уред за логопедична дихателна рехабилитация. Shaker създава постоянно променящо се леко съпротивление при издишване. За да го преодолеят, мускулите в глотиса, диафрагмата и корема работят активно, което ги укрепва и усилва. Тренировката с уреда помага на децата да развият по-добра чувствителност и контрол върху важни за вокализацията мускули. С приложения и при дисфагия и затруднения на дишането. Подробно описание.

Брой:
Предишна | 1 Следваща Страница 1 от 1

Количка

Количката е празна.