POWER-breathe UK

POWER-breathe UK
Английска компания - световен лидер в проектирането и производството на механични и електронни устройства за дихателен тренинг.

https://www.powerbreathe.com/

4 продуктa открити от POWER-breathe UK

Табличен вид

Продукти

Shaker Classic - уред за дихателна физиотерапия и лесно отделяне на  храчки и секрети с "разтрисане" и вибриране на дихателните пътища

Shaker Classic - уред за дихателна физиотерапия и лесно отделяне на храчки и секрети с "разтрисане" и вибриране на дихателните пътища

Цена: 60.00лв.

Shaker е лесен за употреба съвременен дихателен физиотерапевтичен уред за мобилизиране, разтваряне и лесно извеждане на белодробните секрети (слуз и храчки) без лекарства. Уредът е особено подходящ за пациенти, страдащи от хронични респираторни заболявания като хроничен бронхит, Х.О.Б.Б., бронхиектатична болест, белодробен емфизем, астма, кистозна фиброза (муковисцидоза) или остри състояния като грип, гръдна кашлица или бронхит. Уредът е лесен за употреба и може да се използва както от възрастни, така и от деца, за да получат облекчение от секретите бързо и лесно навсякъде и по всяко време.

Брой:
Respiron - уред за трениране на бавно диафрагмено вдишване с визуална обратна връзка

Respiron - уред за трениране на бавно диафрагмено вдишване с визуална обратна връзка

Цена: 30.00лв.

Инспирометърът Respiron е уред за дихателно обучение и тренировка, проектиран да помага за възстановяването на нормалния модел на дишане и заучаване на умения за поддържане на бавно и контролирано дифрагмено вдишване. Уредът улеснява скучните дихателни упражнения с помощта на незабавна визуална обратна връзка (биофийдбек), която помага на трениращия да коригира и контролира вдишването си в момента на извършването му. Тренировката с Respiron е особено полезна за хора, при които контролът върху дишането е от съществено важно значение – логопеди, певци, музиканти, свирещи на духови инструменти, както и за пациенти с хронични респираторни заболявания – Х.О.Б.Б., астма, бронхит, муковисцидоза.  Respiron е единственият трикамерен уред-инспирометър, който позволява да се регулира трудността на тренировката съобразно силата и дихателния капацитет на трениращия. Положителен "страничен" ефект от тренировката с уреда е упражняването и поддържането на вниманието при деца с трудности в концентрацията.

Брой:
Flow Ball - уред за тренировка на издишването с игра и визуална обратна връзка

Flow Ball - уред за тренировка на издишването с игра и визуална обратна връзка

Цена: 12.00лв.

Флоу-бол е уред за дихателен тренинг, проектиран да помага в заучаването на умения за поддържане на постоянно, стабилно, бавно и контролирано издишване. Уредът превръща скучните дихателни упражнения в игра с незабавна визуална обратна връзка (биофийдбек), която помага на трениращия да коригира и контролира дихателния процес в момента на извършването му. Тренировката с Flow-ball е особено полезна за хора, при които контролът върху дишането е от съществено важно значение – логопеди, певци, музиканти, свирещи на духови инструменти, както и за пациенти с хронични респираторни заболявания – Х.О.Б.Б., астма, бронхит, муковисцидоза. Положителен "страничен" ефект от тренировката с уреда е упражняването и поддържането на вниманието при деца с трудности в концентрацията.

Брой:
Shaker Classic Логопедичен - уред за дихателна рехабилитация

Shaker Classic Логопедичен - уред за дихателна рехабилитация

Цена: 60.00лв.

Shaker Classic Логопедичен е лесен за употреба съвременен дихателен физиотерапевтичен уред с приложения както в логопедичната терапия, така и за мобилизиране и по-лесно извеждане на белодробните секрети (слуз и храчки) без лекарства. Уредът е особено подходящ за пациенти, страдащи от говорни нарушения или хронични респираторни заболявания като хроничен бронхит, Х.О.Б.Б., бронхиектатична болест, белодробен емфизем, астма, кистозна фиброза (муковисцидоза) или остри състояния като грип, гръдна кашлица или бронхит. Уредът е лесен за употреба и може да се използва за тренировка на дихателния процес както от възрастни, така и от деца или за да получат облекчение от секретите бързо и лесно навсякъде и по всяко време.

Брой:
Предишна | 1 Следваща Страница 1 от 1

Количка

Количката е празна.

Бюлетин

Въведете Вашия email за да се абонирате за Новости от света на биофийдбек технологиите: