Now Foods Inc - USA

Now Foods Inc - USA

https://www.nowfoods.com/

11 продуктa открити от Now Foods Inc - USA

Табличен вид

Продукти

L-Tryptophan (Триптофан - при депресия, нарушения на апетита и съня)

L-Tryptophan (Триптофан - при депресия, нарушения на апетита и съня)

Цена: 58.00лв.

Есенциална аминокиселина, жизненоважна за производството на невротрансмитера серотонин в мозъка - натуралният ни анти-депресант и сънотворен агент. Мозъкът не синтезира триптофан и единственият му източник е храната и/или суплементи. Серотонин е основен мозъчен регулатор на съня, апетита и настроението. Наличието на достатъчно серотонин в мозъка подкрепя позитивната емоционална нагласа и обезпечава генерирането на здравословни нива на делта мозъчни вълни - състоянието на дълбок възстановителен сън. Дефицити на серотонин в мозъка са тясно свързани със специфичен тип депресивни симптоми, хранителни разстройства и зависимости, силна потребност от захарни и тестени изделия, проблеми със съня, самочувствието и теглото. Суплементация с Триптофан може да бъде полезна при тези състояния. 60 капсули х 500мг. Други продукти на Now Foods може да намерите в големите аптеки и фитнеси. Кликнете снимката за подробно описание.

Брой:
ZMA - при нарушения на съня, стрес и напрегната мускулатура

ZMA - при нарушения на съня, стрес и напрегната мускулатура

Цена: 48.00лв.

Патентована формула, която комбинира в точно фиксирано съотношение цинк, магнезий и витамин В6 за максималното им усвояване от  организма. Продукт, специално проектиран за подобряване възстановяването на мускулите след физически натоварвания, редуциране на мускулното напрежение и насърчаване на спокоен и пълноценен сън. 90 капсули. Други продукти на Now Foods може да намерите в големите аптеки и фитнеси. Кликнете снимката за подробно описание.

Брой:
L-Glutamine (Глутамин - източник на енергия за мозъка и тялото при зависимости и стрес, стомашно-чревни нарушения, операции, хипогликемия)

L-Glutamine (Глутамин - източник на енергия за мозъка и тялото при зависимости и стрес, стомашно-чревни нарушения, операции, хипогликемия)

Цена: 56.00лв.

Най-разпространената аминокиселина в тялото, използвана като източник на енергия и "производствена суровина" в редица жизненоважни физиологични процеси. Предпочитан източник на енергия от мозъка като редуцира резките промени в настроението и осигурява по-висока умствена работоспособност. Дефицит на глутамин може да се развие при множество енергоизтощаващи състояния - след тежко физическо натоварване, операции, стрес, стомашно-чревни нарушения, хипогликемия, силни зависимости към алкохол и захарни изделия. Суплементацията с Глутамин може да бъде полезна при тези състояния. Други продукти на Now Foods може да намерите в големите аптеки и фитнеси. Кликнете снимката за подробно описание.

Брой:
True FOCUS ( "Истинска Концентрация" - при дефицити на внимание, мотивация и енергия )

True FOCUS ( "Истинска Концентрация" - при дефицити на внимание, мотивация и енергия )

Цена: 55.00лв.

Мощна комбинация от естествено използвани от мозъка аминокиселини, специално подбрани поради активиращото им действие върху нервната система . Съставките в True Focus "събуждат" нервната система като насърчават нормалното и естествено производство на мозъчния невротрансмитер допамин - натуралният енергетизатор на нервната система. Наличието на достатъчно допамин в мозъка обезпечава генерирането на здравословни нива на бета мозъчни вълни - състояния на спокойна концентрация, енергичност и мотивация (желание за действие) . Дефицитът на допамин е свързан със специфични тип депресивни симптоми и дефицит на внимание - апатия, липса на ентусиазъм, липса на енергия, трудно събуждане, прекомерна консумация на кафе или други стимуланти . True Focus е специално създаден да помага за натуралното облекчаване на тези състояния като изостря концентрацията и увеличава енергичността. 90 капсулиДруги продукти на Now Foods може да намерите в големите аптеки и фитнеси. Кликнете снимката за подробно описание.

Брой:
Phosphatydil Serine (фосфатидил-серин - при стрес и завишен кортизол)

Phosphatydil Serine (фосфатидил-серин - при стрес и завишен кортизол)

Цена: 55.00лв.

Фосфатидил-серинът е есенциален продукт, който тялото произвежда само. В комбинация с Глицин или Таурин  редуцира нивата на главния стрес хормон кортизол и по този начин способства за редуциране състояния на хроничен стрес и провокирани от него генерализирана тревожност, стресогенно покачване на теглото и/или специфичен тип нарушения на съня - трудно заспиване или пробуждане през нощта с невъзможност да се заспи отново. 30 капсули х 100 мг.  Други продукти на Now Foods може да намерите в големите аптеки и фитнеси. Кликнете снимката за подробно описание.

Брой:
Glycine (Глицин - при стрес, нарушения на съня и неврологични симптоми )

Glycine (Глицин - при стрес, нарушения на съня и неврологични симптоми )

Цена: 40.00лв.

Естествено синтезирана от мозъка аминокиселина. Успокоява нервната система като насърчава нормалното производство на подтискащия възбудата мозъчен невротрансмитер GABA - натуралното успокоително "хапче" на мозъка. Наличието на GABA в мозъка обезпечава генерирането на здравословни нива на алфа и тета мозъчни вълни - състояния на спокойна релаксация, отпускане и сън. Дефицитът на GABA е свързан със състояния на хроничен стрес, тревожност, проблеми със съня, стресогенно покачване на теглото, зависимости от алкохол и седативни лекарства и определени неврологични разстройства. Суплементация с Глицин е полезна при тези състояния. 100 капсули х 1000мг. Други продукти на Now Foods може да намерите в големите аптеки и фитнеси. Кликнете снимката за подробно описание.

Брой:
Taurine ( Таурин - при стрес и нарушения на съня )

Taurine ( Таурин - при стрес и нарушения на съня )

Цена: 22.00лв.

Естественосинтезирана от  мозъка и тялото аминокиселина. Успокоява нервната система като насърчава нормалното производство на подтискащия възбудата мозъчен невротрансмитер GABA - натуралното успокоително "хапче" на мозъка. Наличието на достатъчно GABA в мозъка обезпечава генерирането на здравословни нива на алфа и тета мозъчни вълни - състояния на спокойна релаксация, отпускане и сън. Дефицитът на GABA е свързан със състояния на хроничен стрес, тревожност, проблеми със съня,  стресогенно покачване на теглото, зависимости от алкохол и седативни лекарства. Суплементация с Таурин е полезна при тези състояния. 100 капсули х 500мг. Други продукти на Now Foods може да намерите в големите аптеки и фитнеси. Кликнете снимката за подробно описание.

Брой:
Кутия за съхранение на хр.добавки

Кутия за съхранение на хр.добавки

Цена: 5.00лв.

Тази малка и компактна кутия с шест отделения ви позволява лесно и удобно да си подредите капсулирани продукти, таблетки или дражета в нея. Тя е много лека, така че можете да я носите със себе си навсякъде. Други продукти на Now Foods може да намерите в големите аптеки и фитнеси. Кликнете снимката за подробно описание.

Брой:
DMAE (диметиламиноетанол - за енергичност и издръжливост на концентрацията)

DMAE (диметиламиноетанол - за енергичност и издръжливост на концентрацията)

Цена: 39.00лв.

DMAE (диметиламиноетанол) e вещество, което естествено присъства в малки количества в мозъка и в значими количества в определени видове риба - аншоа и сардини. DMAE е прекурсор - "изходна суровина" за производството на мозъчния невротрансмитер ацетилхолин - неврохимикал, способстващ за бързото предаване на нервните имулси и невро-мускулната координация. Наличието на достатъчно ацетилхолин в мозъка обезпечава генерирането на здравословни нива на СМР и Бета мозъчни вълни - състояния на спокойна будност и концентрация. Суплементация с DMAE може да е полезна за подобряване на запаметяването, концентрацията и издръжливостта на вниманието при хора на умствения труд, професии с интензивно умствено натоварване, студенти в периоди на изпити, както и при диагностициран синдром на дефицит на вниманието и хиперкинетичност - ХАДВ. DMAE подобрява енергичността през деня и възстановяването от умора без страничните ефекти на стимуланти като кафе, никотин, амфетамини, Риталин. 100 капсули х 250 мг. Други продукти на Now Foods може да намерите в големите аптеки и фитнеси. Кликнете снимката за подробно описание.

Брой:
TMG (Триметилглицин - съществен за ред жизненоважни процеси в мозъка и тялото )

TMG (Триметилглицин - съществен за ред жизненоважни процеси в мозъка и тялото )

Цена: 55.00лв.

TMG (триметилглицин) e химично съединение, което естествено се синтезира от организма. Набавя се от самото тяло, определени видове храни или чрез суплементи. TMG има съществена роля като участник в процесите на метилация в тялото, свързани с детоксикацията на черния дроб, производството на енергия, мозъчни невротрансмитери и колаген, хормоналната регулация и множество други жизненоважни физиологични процеси. Проблеми или дефицити в синтеза на TMG в тялото могат да допринасят за сърдечно-съдови заболявания, храносмилателни нарушения, болки в ставите, хронична умора, проблеми с настроението, енергичността и концентрацията на вниманието - аутизъм, ХАДВ. Суплементация с TMG може да е полезна при тези състояния, както и при хроничен стрес и хронична умора. За разлика от повечето други суплементи TMG e препоръчителен за постоянен прием в диетата на хора с динамичен или стресиращ градски начин на живот и хранене. 100 капсули х 1000 мг. Други продукти на Now Foods може да намерите в големите аптеки и фитнеси. Кликнете снимката за подробно описание.

Брой:
Предишна | 1 | 2 Следваща Страница 1 от 2

Количка

Количката е празна.

Бюлетин

Въведете Вашия email за да се абонирате за Новости от света на биофийдбек технологиите: